דף הבית כניסה למועמדים מידע למועמדים
מידע למועמדים הדפסה דוא

מועמד/ת יקר/ה,
אוניברסיטת אריאל בשומרון הינה מוסד גדול ומוביל ובו מגוון רחב של מחלקות לימוד יוקרתיות "המייצרות" בוגרים איכותיים למשק הישראלי.
אנו שמחים על בחירתך ללמוד באוניברסיטה ומקווים כי תמצא מענה על כל צרכיך האקדמיים בה.
דף זה מכיל, לצד 10 עובדות מעניינות על אוניברסיטת אריאל, את כל המידע הנחוץ לך למימוש ההרשמה ללימודים. ניתן להוריד, מדף זה, ערכות רישום, שוברי תשלום וטפסים שונים.
תהליך ההרשמה שונה בין חטיבות הלימוד השונות - תואר ראשון, ביה"ס להנדסאים ומכינות קדם אקדמיות.
יש לשים לב להנחיות ולהקפיד על מילוי נכון ומדויק של ערכת הרישום.

אוניברסיטת אריאל מכירה בצורכי האוכלוסייה העובדת ומציעה מגוון מסלולים המיועדים למנהלים ולעובדים בתחומי ההנדסה, מדעי המחשב, כלכלה ומנהל עסקים רב תחומי במדעי החברה והרוח ועוד. הלימודים מאפשרים שילוב של לימודים ועבודה ותוכנית הלימודים בנויה תוך התחשבות במסגרות החיים השונות. במסגרת תוכניות הלימודים למנהלים ועובדים ניתן למצוא לימודים לתואר ראשון ושני, לתואר הנדסאי ובמכינה הקדם אקדמית לפרטים נוספים על מסלולי העובדים לחץ כאן.
לפרטים נוספים (יעוץ ראשוני ותנאי הקבלה למחלקות, הסעות, מעונות) ניתן לפנות למרכז מידע טלפוני: 1-800-660-660.
אוניברסיטת אריאל עומדת לרשותכם בימים א'-ה' בשעות 08:00-21:30 וביום ו' בשעות 08:00-13:00.
בהצלחה!

עדכון אחרון ב-ראשון, 14 יולי 2013 09:14