מענק סיום כתיבת עבודת גמר תזה/דוקטורט

הידעת? הדפדפן שהינך גולש ממנו אינו עדכני

הדפדפן שהינך גולש ממנו אינו עדכני ויתכן שהאתר אינו יעבוד בצורה טובה. הדפדפנים הנתמכים באתר הם:

לחץ על האיקונים למעבר לדף ההורדה של הדפדפן

סגירת חלונית אל תציג בשנית

בסגירת החלונית תועבר/י לאתר מותאם לדפדפן ויתכן כי חלק מהאתר לא יעבוד בצורה מיטבית

דף הבית כניסה למועמדים רישום On - Line מועמדות לסטודנט חוקר מענק סיום כתיבת עבודת גמר תזה/דוקטורט

מענק סיום כתיבת עבודת גמר תזה/דוקטורט

הדפסה דוא

מענק סיום עבודת גמר מחקרית תזה/דוקטורט יינתן לתלמידים הלומדים במסלול המחייב כתיבת עבודת גמר מחקרית (תזה או דוקטורט), המסיים את כל חובותיו לתואר השני או השלישי בשנות התקן. (משך הלימודים לתואר השני 24 חודשים, משך הלימודים לתואר השלישי 48 חודשים). המענק ינתן לסטודנטים מלגאים ולסטודנטים שאינם מלגאים (המענקים לסטודנטים שאינם מלגאים, ינתנו לסטודנטים אשר התחילו את לימודיהם לאחר ה -1/2/2018).

גובה המענק בגין הגשת עבודת התזה *

ללומדים בפקולטה למדעי הטבע וההנדסה – 3,000 ₪

ללומדים בפקולטה למדעי החברה והרוח ומדעי הבריאות – 1,000 ₪

גובה המענק בגין הגשת עבודת הדוקטורט *

3,000 ₪

הערה:

• הענקת המענקים בהתאם לתקציב השנתי.
  • האוניברסיטה שומרת לעצמה את הזכות לבצע שינויים בתעריפים במהלך שנת הלימודים האקדמית.
  • התעריפים מעלה מתייחסים לסטודנטים אשר התחילו את לימודיהם לאחר ה 1/2/2018.
עדכון אחרון ב-שלישי, 17 אפריל 2018 10:43

ברוכים הבאים לאתר אוניברסיטת אריאל בשומרון לכל צורכי הנגישות יש ללחוץ על כפתור הנגישות למעלה