לימודי תואר בחוג להיסטוריה של עם ישראל בעת החדשה - אוניברסיטת אריאל

הידעת? הדפדפן שהינך גולש ממנו אינו עדכני

הדפדפן שהינך גולש ממנו אינו עדכני ויתכן שהאתר אינו יעבוד בצורה טובה. הדפדפנים הנתמכים באתר הם:

לחץ על האיקונים למעבר לדף ההורדה של הדפדפן

סגירת חלונית אל תציג בשנית

בסגירת החלונית תועבר/י לאתר מותאם לדפדפן ויתכן כי חלק מהאתר לא יעבוד בצורה מיטבית

חדש! לימודי תעודת הוראה

החוג להיסטוריה של עם ישראל בעת החדשה

ראש החוג: פרופ' לאה מקובצקי

מטרת החוג להיסטוריה של עם ישראל בעת החדשה היא להקנות לתלמידים ידע נרחב ומעמיק בקורות עם ישראל למן המאה השמונה-עשרה ועד ימינו, וכן להקנות להם בקורסי מבואות ידע בסיסי על קורות עם ישראל בתקופות הקודמות החל בתקופת בית שני ועד גירוש ספרד. התכנית כוללת קורסים מגוונים המתמקדים בהיסטוריה של העם היהודי במרכזים השונים בארצות האסלם השונות, באירופה המערבית והמזרחית ובארצות הברית, תנועות וזרמים, תהליכים היסטוריים וחברתיים שהתחוללו במרוצת הדורות. תשומת לב מיוחדת תינתן לתולדות התנועה הציונית, האנטישמיות, השואה והקמת מדינת ישראל.

עדכון אחרון ב-שני, 05 מרץ 2018 16:33

ברוכים הבאים לאתר אוניברסיטת אריאל בשומרון לכל צורכי הנגישות יש ללחוץ על כפתור הנגישות למעלה