לימודי תואר שני בפסיכולוגיה - אוניברסיטת אריאל

הידעת? הדפדפן שהינך גולש ממנו אינו עדכני

הדפדפן שהינך גולש ממנו אינו עדכני ויתכן שהאתר אינו יעבוד בצורה טובה. הדפדפנים הנתמכים באתר הם:

לחץ על האיקונים למעבר לדף ההורדה של הדפדפן

סגירת חלונית אל תציג בשנית

בסגירת החלונית תועבר/י לאתר מותאם לדפדפן ויתכן כי חלק מהאתר לא יעבוד בצורה מיטבית

לימודי תואר בפסיכולוגיה - תואר שני

לימודי פסיכולוגיה - תואר שני

ראש המחלקה : פרופ' שמואל שאקי

סגן ראש המחלקה לענייני התואר השני: ד"ר דניאל פיטוסי

ראש המגמה השיקומית: פרופ' דנה מרגלית

ראש המגמה הארגונית: ד"ר אבירה רייזר

רכזת התוכנית: גב' לבי יונצ'ה

לימודי התואר השני בפסיכולוגיה באוניברסיטת אריאל מכוונים להעמיק ולהרחיב את היכולת הטיפולית המחקרית והעיונית של הסטודנטים וכן להכשירם לקראת התמחות מקצועית באחד משני תחומי התמחות: פסיכולוגיה שיקומית ופסיכולוגיה ארגונית-תעסוקתית.

הלימודים נמשכים שנתיים, ומשלבים בין קורסים תיאורטיים לבין הכשרה מעשית אינטנסיבית המכוונת להכשיר את הסטודנטים לעבודה כפסיכולוגים בתחום התמחותם.

התוכנית כוללת קורסים תיאורטיים, קורסים יישומיים, קורסים מתודולוגיים, ופרקטיקום המלווה בקורס אקדמי.

כמו כן, במהלך הלימודים נדרשים הסטודנטים לכתוב עבודת תזה / עבודת גמר מחקרית.

התוכנית מוכוונת להביא את הסטודנטים לכדי מצוינות מחקרית ויישומית.

בפן היישומי, התארים המתקדמים בפסיכולוגיה חושפים את הסטודנטים לצוות רב מקצועי בעל התנסות משמעותית ורבת שנים בשדה.

בפן המחקרי, התארים המתקדמים מיועדים להעמקת הידע במדע הפסיכולוגיה ולהכשרת חוקרים בפסיכולוגיה.

הלימודים מקנים תשתית להבנה, הערכה, תכנון, וביצוע מחקר וכן לקידום מצוינות מחקרית תוך הנחיה אישית וצמודה.

לימודי תואר שני בפסיכולוגיה מקנים חשיפה להתפתחויות העכשוויות בתחום וכן מספקים את הכלים והמיומנויות הנדרשים לפסיכולוג בתחומי הטיפול, האבחון והייעוץ.

מועמדים

סטודנטים

קישורים שימושיים

עדכון אחרון ב-שני, 25 דצמבר 2017 13:02