ייעוץ לימודי ותעסוקתי

מכון עתיד באוניברסיטת אריאל

ייעוץ פסיכולוגי - תעסוקתי לבחירת מסלול לימודים - בחינם!

אוניברסיטת אריאל רואה לנגד עיניה את עתיד צעירי ישראל ואת יכולתם למצות את עצמם ולהתפתח לימודית ותעסוקתית. כיום יותר מתמיד, בשוק עבודה תחרותי יש חשיבות מכרעת לבחירה נכונה של תחום לימודים וקריירה. לכן, הקימה אוניברסיטת אריאל את מרכז ”עתיד", מרכז לייעוץ לימודי תעסוקתי, העומד בשורה אחת עם מיטב המכונים הפרטיים בתחום.

תהליך הכוון תעסוקתי חינמי:

\ מענה על שאלוני נטיות תעסוקתיות המסייעים בזיהוי תחומי עניין

\ שיחת הכוון ממוקדת המתבססת על תחומי העניין עם פסיכולוג, שהינו יועץ תעסוקתי ובעל תואר שני בפסיכולוגיה תעסוקתית. הפסיכולוג לוקח את נתוני שאלון הנטיות וביחד עם שיחה אישית מצליח לנתח את אפשרויות הלימוד והעתיד הטובות ביותר עבורך. בייעוץ יילקחו בחשבון רמת הכישרון, הבנה עמוקה של רצונותיו ושאיפותיו של המועמד תוך הסתכלות ריאלית ושקולה, אופק כלכלי עתידי בתחום ודרישות השוק.

\ בסיום, ניתן לקבוע פגישת ייעוץ לימודים בה ניתן לקבל את מלוא המידע הנחוץ על הפקולטות ובתי הספר.

1.800.660.660 פנו אלינו לקבלת מידע על לימודים והרשמה
מאשר/ת לקבל מידע נוסף מאוניברסיטת אריאל בשומרון