קריאה אחרונה להרשמה ללימודים

שלא תתעוררו מאוחר מדי: קריאה אחרונה להירשם ללימודים

המציאות החדשה ב-2020 מחייבת את כולנו לחשב מסלול מחדש. הרבה תכניות השתנו, לא מעט דברים בוטלו או נדחו וכולנו נאלצנו לתכנן מחדש את העתיד שלנו. דווקא עכשיו, זהו בדיוק התזמון הנכון לעשות את הצעד לעבר שערי האקדמיה ולבנות את העתיד המקצועי שלכם.

מה אני צריך ללמוד? מדובר בשאלה לא פשוטה בכלל שכל אחד צריך לחקור עם עצמו ולהבין את פסגת השאיפות שלו, על מנת להגיע למימוש עצמי. אוניברסיטת אריאל עמלה רבות בשביל לספק עבורכם שיטות לימוד מקוונות, פרונטליות והיברידיות. אל תתנו לעתיד שלכם לעצור!

אוניברסיטת אריאל רואה לנגד עיניה את עתיד צעירי ישראל ואת יכולתם למצות את עצמם ולהתפתח לימודית ותעסוקתית. כיום יותר מתמיד, בשוק עבודה תחרותי יש חשיבות מכרעת לבחירה נכונה של תחום לימודים וקריירה. לכן, הקימה אוניברסיטת אריאל את מכון ”עתיד", מרכז לייעוץ לימודי- תעסוקתי, בו תוכלו לקבל ייעוץ שיכוון אתכם לתחום הלימוד המתאים ביותר.

1.800.660.660 פנו אלינו לקבלת מידע על לימודים והרשמה
מאשר/ת לקבל מידע נוסף מאוניברסיטת אריאל בשומרון