צעדים ראשונים לתואר

צעדים ראשונים בתואר

לסטודנט המתחיל

לוח זמנים אקדמי

תוכלו למצוא בו את תאריכי תחילת הסמסטרים וסיומם, תאריכי תקופות המבחנים ותאריכי חופשות.

שירותי מחשב

צריך עזרה עם המידע אישי, מערכת הפניות או עם המודל?

צריך עזרה? כנס למדריך.

שים לב, כסטודנט הנך זכאי לתיבת דואר אלקטרוני ובאפשרותך להוריד ולהתקין בחינם את חבילת Office 365 המלאה. להורדה

שכר לימוד

קיבלת חיוב עבור שנת הלימודים, מה עכשיו?

ניתן לבצע תשלום במידע האישי בדף חשבון.

לשימושך סרטון הדרכה

כרטיס סטודנט

לאחר תשלום דמי הרווחה יש להגיש בקשה לכרטיס סטודנט.

הכרטיס מקנה מגוון הטבות באוניברסיטה ומחוצה לה, כמו כניסה לחדר כושר בעלות סמלית, שימוש בעמדות צילום הפרוסות באוניברסיטה ועוד.

מה זה סילבוס?

סילבוס הנו מסמך המכיל את כל המידע הרלוונטי על הקורס: תכנים הנלמדים בקורס, דרכי התקשרות עם המרצה, רשימה ביבליוגרפית, לוח זמנים, מטלות ודרישות הקורס.

ניתן לראות את הסילבוס של הקורס במידע האישי – שיעורים שלי.

תמיכה וסיוע לימודי

• בדוק זכאותך לסיוע לימודי או אישי – חונכות פרטנית, מרתונים, שיעורי עזר, הוראה מתקנת והוראה מותאמת באנגלית.
  • לרשותך מגוון סדנאות לפיתוח מיומנויות למידה, התמודדות עם לחץ וחרדת בחינות.

סיוע כלכלי ומלגות

מדור סיוע ורווחה מסייע לסטודנטים מבחינה אישית וכלכלית. המדור מציע ליווי אישי, מלגות, הסדרי מימון והלוואות ללא ריבית וללא הצמדה.

Top view image of group of young people putting their hands together. Friends with stack of hands showing unity.

מעורבות חברתית

בואו לקחת חלק בפרויקטים התנדבותיים בקמפוס ובקהילה. הפעילות מתרכזת בהעצמה וחיזוק המודעות לאוכלוסיות חלשות, נושאים חברתיים, אירועים ויוזמות סטודנטיאליות – הסטודנטים הפעילים מתוגמלים במלגות.

התאמות על רקע מוגבלות או הפרעות קשב ולקויות למידה

מרכז שירות לסטודנט נותן תמיכה, מסייע ומלווה סטודנטים עם לקויות וקשיי למידה, הפרעות קשב וריכוז, מוגבלויות וצרכים מיוחדים מתוך שאיפה וחזון ליצור שיווין הזדמנויות ולאפשר שילוב באקדמיה ובחברה הישראלית.

חלק מהשירות הניתן מתאפשר באמצעות טכנולוגיה מסייעת, קורסי אנגלית ייחודיים, היבחנות בתנאים מותאמים ועוד.

יש להגיש בקשה להתאמות נגישות והיבחנות טרם פתיחת שנת הלימודים. למימוש התאמות

אם ברשותך אבחונים דידקטיים שאינם בתוקף, ניתן לחדשם במסגרת מכון אבחון מת"ל הפעיל באוניברסיטה.

אגודת הסטודנטים

נתקלתם בבעיה? האגודה פה בשבילכם!

האגודה מעניקה אוזן קשבת, נותנת מענה ופועלת למען זכויותיך וצרכיך בתחומי הרווחה והאקדמיה ויוצרת סביבה צעירה והווי חברתי ותרבותי.

מיילים ליצירת קשר:

office@sua.co.il

pniyot@sua.co.il

סקר הוראה

רוצה להירשם לקורסים לפני כולם?

מענה על משובי ההוראה של כל הקורסים שלמדת במהלך הסמסטר, יאפשר פתיחת רישום מוקדמת לקורסים בסמסטר העוקב והכי חשוב – ישפיע על איכות ההוראה.

איך עונים?

דרך אפליקציית האוניברסיטה בתוך "משובים", או באמצעות המידע האישי ברשימת "השיעורים שלי" בצלמית המופיעה בשורת כל קורס.

המשוב הנו אנונימי לחלוטין! המערכת יכולה לאתר שהסטודנט ענה כדי לתגמל ולא מעבר לכך.  תוצאות המשוב נחשפות לסגל ההוראה רק לאחר מתן ציונים.

שירותים בקמפוס

אוניברסיטת אריאל מעמידה לרשותך שירות בקמפוס כגון: ספריה, מעונות, כפרי סטודנטים, פעוטון קמפוס קטנטנים, חדרי הנקה, קפיטריות, מכבסה,מספרה, מכולת, בית כנסת, חב"ד, מועדון סטודנטים, פאב, חדר כושר, חניה ופינות פנאי עם רשת אינטרנט אלחוטית.

משוב מידע לסטודנט
אהבתם? תפרגנו!