מאגר משרות המרכז לניהול קריירה

אוניברסיטת אריאל שמה כמטרה, לסייע לסטודנטים ולבוגרים לסלול את דרכם המקצועית ורואה חשיבות רבה בהשמתם בתפקידי מפתח בחברות המובילות. לשם כך קיים באוניברסיטה מרכז לניהול קריירה העובד עם מאות חברות ועומד לרשות עשרות אלפי הסטודנטים והבוגרים.

במרכז לניהול קריירה פועל צוות מקצועי בעל שנים רבות של ניסיון שדואג להתאים לסטודנט ולבוגר של אוניברסיטת אריאל את המשרות המתאימות ביותר עבורו.

במקביל, במסגרת עבודה מול מגוון חברות במשק, אנו דואגים לפרסם משרות חדשות במדיות השונות, וע"י סינון קורות חיים וקיום ראיונות אנו מתאימים ללקוח את המועמדים הטובים ביותר.

כל פעילויות המרכז הן ללא עלות

שרותי המרכז:

• יעוץ בנושא קורות חיים – הכוונה פרטנית לשם יצירת קורות חיים מקצועיים.
  • ראיון אישי – ניתוח וקביעת פרופיל המשרות המתאימות ביותר למועמד.
  • קיום ימי זרקור – בהשתתפות נציגי חברות וארגונים המגיעים לאוניברסיטה לשם איתור ממוקד של סטודנטים ובוגרים ממגוון תחומי הלימוד.
  • סדנאות הכנה לשוק העבודה – סדנאות יעוץ והכוון תעסוקתי.
  • יריד תעסוקה – יריד שנתי של אוניברסיטת אריאל בו מתארחות מידי שנה עשרות חברות מהמובילות במשק.
    כגון: תעשייה אוירית, טבע, צה"ל, מזרחי טפחות, סלקום, פרטנר, ועוד…
  • פרויקטים מיוחדים ושיתופי פעולה – פרויקטים חברתיים הממומנים ע"י החברות המובילות ועמותות. פרויקטי מתמחים בעיריות השונות. כמו כן אנו משתתפים בעשרות פרויקטים המקנים לסטודנטים אפשרות לעבוד ולצבור ניסיון בתחום בו הם לומדים.