גולדי גלהר

"תוצרת אריאל" – גולדי גלהר

שמי גולדי גלהר, בת 28, אמא לחיים וחזקי ונשואה לארי.
איפה אני היום? בדיוק סיימתי תואר שני במנהל עסקים ואני עושה את צעדי הראשונים בעולם העסקי האמיתי.
לפני כמעט חמש שנים הייתי צעירה חרדית, מנהלת משאבי אנוש ואמא לשני תינוקות מדהימים, כשהמילה אקדמיה נשמעה לי יותר כמו תיאור למשהו בלתי מושג.
באוניברסיטת אריאל למדתי שהכל ישים ושאת פסגת ההר כובשים בתהליכים איטיים, אבל עם מטרה מוגדרת מראש!

התואר הראשון במדעי החברה וניהול משאבי אנוש באוניברסיטת אריאל נתן לי כלים מקצועיים בעולם המעשי בו עבדתי – שילוב חרדים בתעסוקה.
הלמידה שלי את אופי הקשיים שחרדים מתמודדים איתם כשהם מבקשים להיות חלק משוק התעסוקה הכללי, נבעה גם מהחוויות האישיות שלי וגם מתפקידי שעסק בדיוק בזה.
השילוב הזה – בין תהליך אישי לבין עיסוק מקצועי באותו נושא בדיוק,היה מעולה. נחשפתי לקשיים של אחרים ועזרתי לאחרים בכך שחוויתי את אותם הדברים בעצמי.

בשנה השלישית לתואר הראשון התחלתי תואר שני במנהל עסקים במסלול הישיר. קיבלתי באוניברסיטה פלטפורמה לעשות הכל ביחד, מבלי לוותר כמעט על כלום.
בלימודי מנהל עסקים נפתח לי התיאבון ליזמות, וממש בימים אלה קם העסק החדש שלי – 'תרבותא', חברת הפקות ותוכן, שנותן שירותי הפקות, תוכן ורווחה לעובדים חרדיים.

ההמלצה שלי לסטודנטים: אם אתם רוצים ללמוד, פשוט תקפצו למים (או לכיתה במקרה הזה) ותעשו זאת!
גם אם לא כל הלימודים מעשיים, המכלול פותח אפיקים ומקנה כלים לעולם העסקי.

גולדי גלהר