הסמכת אנליסט מודיעין גלוי – (CIC (Cyber Intelligence Certificate

על המקצוע

הסמכת אנליסט מודיעין גלוי של Cybint הנה תכנית לימודי מידענות הסייבר המובילה בתעשיית לימודי הסייבר. תכנית ההכשרה הנה תוצר של שיתוף פעולה בין מומחי סייבר יוצאי יחידות טכנולוגיות בצה"ל ומומחים בתחום החינוך ואשר נחשבת למובילה ברחבי העולם.

בקורס הסמכת אנליסט מודיעין גלוי, היחידה ללימודי חוץ והמשך בשיתוף פעולה עם Cybint, יכשירו את הלומדים לשפר את יכולות המחקר המקוון שלהם ולגשת למאגרים נסתרים ב-Surface Web, ב-Deep Web וב-Dark Web באמצעות יכולות OSINT ו-WEBINT מתקדמות, זאת על מנת לחשוף מידע קריטי עבור משימות ומטלות יומיומיות.

טופס יצירת קשר מועמדים כללי
אימות נתונים

ההסמכה מיועדת למעוניינים להרחיב את הבנתם והשכלתם בתחום, להכיר את המושגים ומשמעותם ובעיקר לשפר את כישורי המידענות שלהם. לא נדרש ידע מוקדם.

הסמכת ה-CIC תעניק ידע וכישורים נדרשים לשוק העבודה אשר יבדלו את בוגרייה ויספקו להם יתרונות במציאת עבודה. כמו כן, הסמכה זו תהווה נדבך אשר יאפשר קידום במקום העבודה הנוכחי.

התכנית מבוססת על תפיסת המיקרו-למידה, ומתאפיינת ביחידות לימוד קצרות (5-10 דקות כל אחת). התכנית האינטראקטיבית מספקת בסיס תיאורטי וידע, מדגימה כיצד נעשה בו שימוש, ולבסוף מאפשרת ללומדים ליישם את אשר למדו.

ההסמכה כוללת 9 יחידות לימוד אשר מכסות את כלל ההיבטים של מודיעין הסייבר. הלומדים אינם מחויבים ללמוד את התכנים לפי סדר התוכנית, אולם מומלץ לעשות זאת לפי הסדר על מנת לחוות למידה רציפה וטובה יותר.

יחידות הלימוד

\ מבוא למודיעין סייבר (מידענות)

\ יכולות חיפוש מתקדמות

\ פרופיילינג ובדיקת נאותות

\ ראיות דיגיטליות

\ חשיפת מידע חבוי

\ ניתוח מגמות ומוניטין

\ מיקומים גאוגרפיים

\ הרשת האפלה (Darknet) ומסחר פלילי

\ מתודולוגיות למחקר אונליין

– האוניברסיטה שומרת את הזכות לערוך שינויים בתכנית הלימודים ובהרכב המרצים בהתאם לדרישות משרד העבודה והרווחה-

\ תעודה מטעם היחידה ללימודי חוץ והמשך מאוניברסיטת אריאל בשומרון וחברת CYBINT

\ בוגרים אשר יעמדו בדרישות הקורס ויעברו את הבחינה הסופית, יקבלו תעודה אלקטרונית עם הכותרת: Cyber Intelligence Certificate (CIC).

\ ללומד תהיה גישה למערכת הכשרת האונליין למשך תקופה של 6 חודשים לאחר הרכישה, כאשר מערכת הכשרת האונליין כוללת עדכונים וחומרי לימוד חדשים אשר יוספו באופן אוטומטי למערכת.

\ אורך הקורס הוא 25 שעות לימוד