הסמכת יסודות אבטחת הסייבר – תעודת CSPC

על המקצוע

תעשיית בטחון הסייבר הנה מהתעשיות בעלות הצמיחה המהירה ביותר. תעשיית הסייבר הנוגעת בנושאים רגישים ביותר כמעט בכל המגזרים המקצועיים ועל כן מיוחסת לה חשיבות רבה.

הבנת המונחים, האיומים וההזדמנויות היא קריטית עבור רבים. טכנולוגיה לבדה אינה מספיקה בכדי לחסום פרצות אבטחה משמעותיות, ובכדי למנוע את כלל מתקפות הסייבר, על כל פתרון אבטחתי מקיף לכלול גם הכשרות מתקדמות לעובדים ולמשתמשים.

הסמכת ה-CSPC של היחידה ללימודי חוץ של אוניברסיטת אריאל בשיתוף עם Cybint תעניק לבוגרי הקורס ידע נרחב אודות יסודות אבטחת הסייבר, ותביא לכך שמעסיקים פוטנציאליים יזהו את הפוטנציאל בבוגרים אלו אשר רכשו ידע ייחודי וכישורים קריטיים לשוק העבודה היום.

טופס יצירת קשר מועמדים כללי
אימות נתונים

התוכנית כוללת הכשרה, תרגול מעשי ושימוש בהערכה ובכלים פרקטיים ועדכניים. התכנית מאפשרת לתלמיד ליצור בסיס ידע והבנה משמעותיים של עולם הסייבר ושל הסכנות והאיומים הטמונים ומסייעת בהבנה וביצירת ודרכי ההתמודדות יעילות ביותר.

ההסמכה מיועדת למעוניינים להרחיב את הבנתם והשכלתם בתחום, להכיר את המושגים ומשמעותם ולשפר את הידע שלהם באבטחת סייבר.

לא נדרש ידע קודם.

הסמכת ה-CSPC כוללת יותר מ-60 יחידות למידה, כאשר כל אחת מהן אורכת פחות מ-10 דקות. היחידות מתמקדות בהיבטים שונים של אבטחת סייבר וכוללת וובינרים (סמינרים חיים) בנושאי סייבר עדכניים. מערכת של 10 בחנים לאורך התכנית מאפשרת ללומד לזהות את פערי הידע שלו בעולם אבטחת הסייבר, למדוד את התקדמותו ולזהות תחומים בהם הוא נדרש להעמיק.

תוכנית ההסמכה עוקבת אחר התקדמות של הלומדים, ומאפשרת להם לבחון את התקדמותם בכל נקודה באמצעות מערכת הלמידה המתקדמת של הקורס. כדי להבטיח נוחות ללומדים, באפשרותם להשהות ולחדש את הלמידה שלהם בכל עת.

בסיום ההכשרה ידרשו המשתתפים לעמוד במבחן הסמכה אשר מעניק ללומדים תעודת CSPC (Cyber ​​Security Protection Certified)

נושאים מתכנית ההדרכה

\ מבוא לאבטחת סייבר

\ פשיעת סייבר

\ חשבונות מקוונים, פרטי משתמשים וגניבת זהות

\ כלי אבטחה, וירוסים ותקיפות

\ Wi-Fi

\ הנדסה חברתית (Social Engineering)

\ גלישה בטוחה

\ אבטחת מובייל

\ אבטחת חומרה

\ שמירה על פרטיות מקוונת

\ תעודה מטעם היחידה ללימודי חוץ והמשך מאוניברסיטת אריאל בשומרון וחברת CYBINT

\ בוגרים אשר יעמדו בדרישות הקורס ויעברו את הבחינה הסופית, יקבלו תעודה אלקטרונית Cyber ​​Security Protection Certified CSPC.

ללומד תהיה גישה למערכת הכשרת האונליין למשך תקופה של 6 חודשים לאחר הרכישה, כאשר מערכת הכשרת האונליין כוללת עדכונים וחומרי לימוד חדשים אשר יוספו באופן אוטומטי למערכת.

אורך הקורס הוא 20 שעות לימוד.