השתלמות אבטחת מידע וסייבר

איומי הסייבר ואבטחת המידע גוברים מיום ליום ומהווים איום וסיכון לחברות וארגונים. ההתמודדות עם איומים אלה כבר אינה נחלתם הבלעדית של מנהלי מערכות המידע ואנשי המחשוב, ולמנהלי הביטחון האמונים על אבטחתם של אנשים וארגונים, כמו גם לבעלי תפקידים נוספים, חלק חשוב בהגנה הקיברנטית. מכאן שעליהם להתחבר לעולם המושגים, להבין לעומק את האיומים ובעיקר לדעת מה ביכולתם לעשות מולם.
לצורך כך פיתחנו השתלמות אבטחת מידע וסייבר, המיועדת למעוניינים להרחיב את הבנתם והשכלתם בתחום, להכיר את המושגים ומשמעותם, לתקשר בשפה מקצועית משותפת עם אנשי המחשוב בארגונם ובעיקר לשפר את התגוננות הארגון מפני איומי הסייבר.

טופס יצירת קשר מועמדים כללי
אימות נתונים

השתלמות אבטחת מידע וסייבר מיועדת למעוניינים להרחיב את הבנתם והשכלתם בתחום, להכיר את המושגים ומשמעותם, לתקשר בשפה מקצועית משותפת עם אנשי המחשוב בארגונם ובעיקר לשפר את התגוננות הארגון מפני איומי הסייבר. ההשתלמות אינה דורשת ידע מוקדם בתחום המחשוב או הסייבר.

\ היריבים והאיומים: עולם הסייבר, איומי אבטחת מידע ואיומים פנימיים.

\ עקרונות בסיסיים בהתגוננות ובאבטחה: מבוא לתקשורת, הנדסה חברתית, התאוששות מאסון ומידור.

\ הכלים שבידי מנהל הביטחון להתמודדות עם האיומים: פתרונות אבטחה, עולם ההלבנה ותחקיר תקלה.

בסיום כל מפגש, המדריכים יעמדו לרשות המשתתפים במתן תשובות לבעיות ייחודיות לכל ארגון.

לבוגרים תוענק תעודת סיום השתלמות אבטחת מידע וסייבר מטעם אוניברסיטת אריאל וחברת .N.S.P.

ההשתלמות תתקיים ביחידה ללימודי חוץ והמשך של אוניברסיטת אריאל בת"א למשך שלושה מפגשים.