הנהלת חשבונות סוג 1+2 (בסיסי ומתקדם)

על הקורס

בעקבות התפתחות המגזר העסקי, הולך וגובר הביקוש לעובדים מקצועיים בתחום הפיננסיים. היות והנהלת חשבונות הינה הכרחית בחברות וארגונים, נדרשת העסקתם של מנהלי חשבונות האמונים על רישום שיטתי של כל הפעולות הכספיות והעסקיות המתרחשות במפעלים ,חברות, מוסדות ובבתי עסקים קטנים כגדולים.

מנהל/ת החשבונות, מאפשר/ת להנהלת המפעל, המוסד, החברה או העסק, לקבל תמונה מדויקת של כל

הפעילות העסקית והכספית וזאת באמצעות ניהול מערכת ספרים מתאימה.

העוסקים בתחום הפיננסי נדרשים להיות אנשי מקצוע בעלי ידע רחב ומיומנות גבוהה בתחום הנהלת

החשבונות ועליהם להתעדכן ולהתחדש כל העת בתחום התקנות והדינים.

קורס הנהלת חשבונות פותח אפשרויות תעסוקה מגוונות ורבות, הוא הדלת לעולם החשבונאות ומהווה את התשתית לכל מקצועות החשבונאות באשר הם.

הקורס נערך בבקרה ופיקוח של משרד העבודה והרווחה

טופס יצירת קשר מועמדים כללי
אימות נתונים

הקורס מקנה כלים להסמכה כמנהלי חשבונות סוג 1+2 (בסיסי ומתקדם), עבודה ממוחשבת בתחום ולמידת תוכנה לניהול חשבונות. כמו כן, הקורס מכין לבחינות ההסמכה מטעם משרד הכלכלה.

בוגרי לימודי הנהלת חשבונות סוג 1+2 יוכלו להמשיך ללימודי הנהלת חשבונות סוג 3 ראשי, חשבי שכר בכירים, יעוץ מס, חשבונאי מדופלם, ראיית חשבון.

בעלי 12 שנות לימוד ומעלה

התכנית מקנה כלים פרקטיים וידע תיאורטי המשמשים לעבודה השוטפת בתחום הנהלת חשבונות ומכינים לבחינות ההסמכה מטעם משרד הכלכלה.

תחומי לימוד עיקריים:

פרק א – חשבונאות פיננסית סוג 1

פרק ב  – תורת המסחר והמשק

פרק ג – חישובים מסחריים

פרק ד – חשבונאות פיננסית סוג 2

פרק ה – הנהלת חשבונות ממוחשבת

\ נוכחות ב 85% מהשיעורים

\ עמידה בהצלחה בבחינות הסיווג הנערכות על ידי משרד הכלכלה

\ בחינה עיונית ובחינה מעשית מטעם משרד הכלכלה

\ עמידה בהצלחה בבחינה עיונית ומעשית מטעם משרד הכלכלה

\ בחינה עיונית מטעם משרד הכלכלה

\ בחינה מעשית מטעם משרד הכלכלה

\ לתלמידים שיסיימו בהצלחה את לימודיהם, תוענק תעודת הנהלת חשבונות סוג 1+2 מטעם אוניברסיטת אריאל בשומרון

\ בוגרי לימודי הנהלת חשבונות סוג 1+2 יוכלו להמשיך ללימודי הנהלת חשבונות סוג 3 ראשי, חשבי שכר בכירים, ייעוץ מס, חשבונאי מדופלם, ראיית חשבון ועוד.

\ הקורס בנוי מ-78 מפגשים

\ 390 שעות אקדמיות