הנהלת חשבונות סוג 1+2 (בסיסי ומתקדם)

על המקצוע

מנהל חשבונות אחראי על רישום שיטתי של כל הפעולות הכספיות והעסקיות המתרחשות במפעלים, חברות, מוסדות ובבתי עסק גדולים וקטנים.

מנהל החשבונות, מאפשר להנהלת המפעל, המוסד, החברה או העסק, לקבל תמונה מדויקת של כל הפעילות העסקית והכספית וזאת באמצעות ניהול מערכת ספרים מתאימה.

העוסקים בתחום הפיננסי נדרשים להיות אנשי מקצוע בעלי ידע רחב ומיומנות גבוהה, בתחום הנהלת החשבונות להתעדכן ולהתחדש כל העת בתחום התקנות והדינים.

העסקתם של מנהלי החשבונות הכרחית בכל ארגון או חברה קטנים, או גדולים ולכן קורס הנהלת חשבונות פותח אפשרויות תעסוקה מגוונות ורבות.

טופס יצירת קשר מועמדים כללי
אימות נתונים

\ בעלי 12 שנות לימוד ומעלה

\ כל המעוניין לרכוש ידע וכלים על מנת לעסוק בתחום הנהלת החשבונות

\ הקניית כלים להסמכה כמנהלי חשבונות סוג 1 ו-2, בסיסי ומתקדם

\ עבודה ממוחשבת בתחום ולמידת תוכנה לניהול חשבונות

\ הכנה לבחינות הסמכה מטעם משרד הכלכלה

– האוניברסיטה שומרת את הזכות לערוך שינויים בתכנית הלימודים ובהרכב המרצים בהתאם לצורך-

תחומי לימוד עיקריים

\ פרק א' חשבונאות פיננסית סוג 1

\ פרק ב' תורת המסחר והמשק

\ פרק ג' חישובים מסחריים

\ פרק ד' חשבונאות פיננסית סוג 2

\ פרק ה' הנהלת חשבונות ממוחשבת

\ עמידה בהצלחה בבחינה עיונית ומעשית מטעם משרד הכלכלה

\ בחינה עיונית מטעם משרד הכלכלה

\ בחינה מעשית מטעם משרד הכלכלה

\ לתלמידים שיסיימו בהצלחה את לימודיהם, תוענק תעודת הנהלת חשבונות סוג 1+2 מטעם אוניברסיטת אריאל בשומרון

\ בוגרי לימודי הנהלת חשבונות סוג 1+2 יוכלו להמשיך ללימודי הנהלת חשבונות סוג 3 ראשי, חשבי שכר בכירים, ייעוץ מס, חשבונאי מדופלם, ראיית חשבון ועוד.

\ היקף לימודים כ- 78 מפגשים.

\ הקורס נערך בבקרה ופיקוח של משרד הכלכלה

\ ימי לימוד: ראשון ושלישי בין השעות 17:30 – 20:45