מידע למועמדים לתוכנית ה – 4 שנתית ברפואה – מועדים חדשים של מבחני הקבלה

מועמדים לתוכנית ה- 4 שנתית בשנה"ל תשפ"א שלום רב,

אנו מקווים ששלומכם טוב, ושאתם מתחילים לחזור לשגרה.

בהמשך למתווה בחינות שאושר על ידי משרד הבריאות והמועצה להשכלה גבוהה, נקבעו מועדים חדשים לבחינות הקבלה לתוכנית ה-  4 שנתית ברפואה.

המועדים הם סופיים ולא ניתן להבחן במועדים אחרים.

1. מבחן חשיבה אנליטית – ייערך ביום רביעי 27.5.20 בשעה 10:00 – באוניברסיטאות בר אילן, תל –אביב ואריאל.
    זימון לבחינה ושיבוץ לאחד מ – 3 המוסדות, יישלח במייל על ידי המרכז הארצי לבחינות.
  2. מבחן מיון לרפואה מועד שני – ייערך ביום שני 8.6.20 בשעה 10:00 – באוניברסיטת תל-אביב.
    להלן מידע חשוב בנוגע למבחן המיון:

1. הרישום למועד השני ייפתח שוב בין התאריכים 5.5.20 – 11.5.20, עבור מועמדים שמבקשים לבטל את הרישום, או מועמדים שטרם נרשמו.
      להלן קישור לרישום לבחינה – מבחן מיון לרפואה 4 שנתי – 8/6/20 – מועד שני
    2. מועמד שיבטל את הרישום בתאריכים אלה כספו יוחזר.
    3. זימון והנחיות ליום הבחינה יישלח במייל כיומיים לפני מועד הבחינה.
    4. בהתאם להנחיות משרד הבריאות, לא תאושר התקהלות מחוץ לחדרי הבחינה, לפיכך, כל נבחן יקבל הודעת SMS כיומיים לפני הבחינה, עם ציון מיקום מדויק של הבחינה – בניין וחדר באוניברסיטת תל-אביב.
      בנוסף, כל נבחן יצטרך בשלב מאוחר יותר ובסמוך לתאריך המבחן להצהיר הצהרת בריאות, בטופס המיועד לכך. קבלת התצהיר יהווה תנאי לגשת לבחינה.
    5. מידע נוסף בנוגע לבחינה מפורסם באתר מבחן המיון בלינק – https://med.tau.ac.il/test-4years-2019
  3. לאחר קבלת הציונים של מבחן המיון ומבחן חשיבה אנליטית, יחושב ציון התאמה קוגניטיבי, ויוחלט מי עובר לשלב הבא בהליך הקבלה.
    מועדים חדשים של מבחן שאלון ביוגרפי ומבחני הערכה במס"ר יפורסמו בהמשך.

אנו מאחלים לכם הצלחה בבחינות, וכמובן בריאות איתנה!

בברכה,

מזכירות ביה"ס לרפואה