חוק "הגבלת העישון" בקמפוס אוניברסיטת אריאל

החל מפתיחת שנה"ל תשס"ד מבוצעת אכיפת חוק "הגבלת העישון" באוניברסיטת אריאל כמקובל במקומות ציבור. כדי לשמור על חוק זה אשר מטרתו שיפור איכות החיים, הבריאות והסביבה נדרשת בראש ובראשונה הבנתכם ושיתוף פעולה מצדכם.

להלן פירוט הנחיות בנוגע לעישון בשטח האוניברסיטה:

1. העישון בשטח האוניברסיטה בסמיכות לכניסה/יציאה ובתוך מבנה אסור!
  2. שילוט מתאים המורה על האיסור הותקן במקומות המיועדים לכך.
  3. לציבור המעשנים הוסדרו פינות עישון ברחבי הקמפוס (מצ"ב מפה).
  4. אנו מבקשים מציבור המעשנים להקפיד על עישון בפינות העישון המוגדרות לרווחת ובריאות כלל האוניברסיטה.
  5. אכיפת חוק מניעת העישון היא באחריות מחלקת הביטחון. אוכפי החוק מזוהים כעובדי מחלקת הביטחון ובסמכותם לבקש את פרטי הסטודנט.

סירוב לכך יגרור את מעורבותה של ועדת המשמעת. עם הבנה ושיתוף פעולה נוכל להימנע מאכיפה. עבירה על חוק העישון הוגדרה באוניברסיטה כעבירה משמעתית שדינה קנס על פי התעריפים הנ"ל :

סטודנט ₪100

עובד ₪150

מרצה בכיר ₪200

מספר טלפון לדיווח: זמין 24/7phone-green

053-2202391 / 054-7766398 – סייר האוניברסיטה.

פינות עישון לפי בניינים:

קמפוס עליון

שם הבניין ומספרו

אזור מותר לעישון

בניין 1 / מח' להנדסת חשמל ואלקטרוניקהבדשא מול הקפיטריה או במרפסת המקורה בקומה השנייה.
בניין 2 / מח' להנדסה אזרחית, אחזקהבדשא מול הכניסה לבניין או בכניסות הצדדיות לבניין.
בניין 3 / מח' פיזיקה, כספים ושכ"לבדשא מול הכניסה הראשית או בכניסות הצדדיות לבניין.
בניין 3 א'/ הקפטריהבדשא מול הבניין או במרפסות הפתוחות של הקפטריה
בניין 4 / מעבדות מדעי החייםבדשא מול הבניין או בכניסות הצדדיות לבניין.
בניין 5 / מעבדות תעו"נ, מח' להנדסה כימיתבדשא מול הכניסה הראשית או בכניסות הצדדיות לבניין.
בניין 6 / אולם ספורט וסדנאותבדשא מול הכניסה הראשית או בכניסות הצדדיות לבניין.
בניין 7 / המרכז להכשרה מקצועית, דיקאנט, לימודי תעודהברחבת הכניסה המערבית מחוץ לבניין וברחבת הדשא הצפונית לבניין.
בניין 8 / מח' תעשיה וניהולברחבת הכניסה המערבית מחוץ לבניין וברחבת הדשא דרומית לבניין.
בניין 9 / מרכז המחשביםברחבת הכניסה המערבית מחוץ לבניין או ברחבת הדשא הדרומית לבניין.
בניין 9 א'ברחבת הדשא בכניסה המערבית לבניין.
בניין 10 / חממה לפיתוח טכנולוגיברחבת הכניסה המערבית מחוץ לבניין וברחבת הדשא המערבית.
בניין 11 / ביה"ס למדעי הבריאות ומכון מחקרברחבת הכניסה המערבית מחוץ לבניין או ברחבת הדשא המערבית לבניין.
בניין 12 / ספריה והנהלהברחבת הכניסה  המערבית  וביציאה הצפונית מחוץ לבניין.
בניין 20ברחבת הכניסה המערבית מחוץ לבניין.
בניין 21ברחבת הכניסה המזרחית מחוץ לבניין.

קמפוס תחתון

שם הבניין ומספרואזור מותר לעישון
בניין 51ברחבת השער בין הבניינים 51-53-52.
בניין 52ברחבת השער בין הבניינים 51-53-52 או מתחת לגשר המזרחי.
בניין 53ברחבת השער בין הבניינים 51-53-52.
בניין 54ברחבת הכניסה המזרחית והמערבית מחוץ לבניין או מתחת לגשר המזרחי.
בניין 55ברחבת הכניסה המזרחית מחוץ לבניין. וברחבה הפתוחה מחוץ לקרנף.