קבוצות הכנה לכיתה אלף – לילדים שאינם בטיפולים של התפתחות הילד

המעבר של ילד מהגן לכיתה א' הוא שינוי משמעותי ולא תמיד פשוט עבורו. בכיתה א' ובמסגרת הבית ספרית ישנם אתגרים חדשים רבים עבור הילד הצעיר, אתגרים אותם לא הכיר בגן. על הילד להתמודד עם משימות חדשות בתחום הלימודי ובתחום החברתי ולגלות עצמאות רבה בהתארגנות ובפתרון בעיות שעולות בחיי היומיום בבית הספר. בנוסף, הילד ניצב מול אתגר משמעותי של רכישת הקריאה והכתיבה.

מטרת הקבוצה היא לחשוף את הילדים למשימות דומות לאלו של בבית הספר ולשפר את התפקוד שלהם בתחומים, שידועים כמנבאים את ההצלחה בכיתה א וללמד את האותיות והקשר בין האות לצליל.

כל זאת באווירה נעימה, בשילוב משחקים ופעילויות חברתיות מהנות ובהדרכת שני אנשי מקצוע: מרפאה בעיסוק וקלינאית תקשורת.

משך כל מפגש

45 דקות

מועד הפתיחה

1 במרץ