אודות המרפאות האוניברסיטאיות

המרפאות האוניברסיטאיות באריאל מהוות מרכז טיפולי רב מקצועי. אנחנו מספקים מגוון שירותים לציבור הרחב, החל מינקות ועד גיל מבוגר. המרפאות האוניברסיטאיות ממוקמות בלב האוניברסיטה באריאל וקשורות למחלקות הלימוד באוניברסיטה. לכן רוב המטפלים הינו מדריכים, המלמדים את דור העתיד.

צוות המרפאה כולל כ- 70 אנשי מקצוע: קלינאיות תקשורת, מרפאות בעיסוק, פיזיותרפיסטים, עובדים סוציאליים, פסיכולוגיות, תרפיסטים בהבעה וביצירה, מנתחי התנהגות ומאבחנת דידקטית.

מרפאות האוניברסיטה נותנות מענה בשני חטיבות:

1. חטיבת המרפאה- טיפולים בתוך אוניברסיטת אריאל במרכז הטיפולי הרב מקצועי וכן פרוייקטים בסביבת האוניברסיטה, שמטרתם להנגיש את השירות לציבור.
  2. חטיבת גני התקשורת- מתן טיפול מקדם הבריאות מטעם משרד הבריאות בגנים תקשורתיים ברחבי הארץ.

המרכז הטיפולי הרב מקצועי שם לעצמו מטרה נוספת והיא להוות מרכז למידה מקצועי לאנשי המקצוע הטיפולי באריאל ובסביבתה. לפיכך, צוות המרפאות מעביר הדרכות, קורסים, הרצאות וסדנאות שונות ומגוונות לצוותים שונים באריאל ובסביבתה.